Venter du på levering af din nye bil?

SimplyGo er leasing uden udbetaling, fra kun 3 mdr. binding og inklusiv forsikring


SimplyGo tilbyder en god og økonomisk løsning, hvis du står i en situation, hvor du mangler en bil i en kortere periode og forventer hurtig levering.

Vi tilbyder korttidsleasing af nyere biler med en minimal binding på kun 3 måneder. Det betyder, at du kan lease en nyere bil til en fast lav månedlig ydelse i helt ned til 3 måneder. Der er ingen udbetaling, og bilerne er fuldt forsikret.

Akut behov for en bil? 

"Fleksibel og enkel leasing af nyere biler"

Vi er klar over, at der kan være mange forskellige behov til bilens størrelse, det antal km der skal køres, udstyr og levering. Derfor fokuserer SimplyGo på, at levere en fleksibel leasingordning, hvor du selv sammensætter din løsning. 

Der er følgende fordele når du leaser din bil hos SimplyGo 

  • 0 kr. i udbetaling
  • Kun 3 mdr. binding
  • Forsikring, afgifter og service inkluderet
  • Mulighed for levering til din privatadresse

I en travl hverdag er det en fordel, hvis det hele kan klares på nettet. Derfor kan du hos SimplyGo bestille og betale online. Som noget helt nyt introducerer SimplyGo digital signatur af din leasingkontrakt, så du er fri for at skulle printe, underskrive og sende den tilbage til SimplyGo. For at lave en digital signatur skal du blot anvende dit NemID, som du plejer.

Se vores udvalg af biler

Få nyheder og tilbud før de andre!

Tilmeld dig her og få direkte besked når vi får nye biler på hylderne.

*Ja tak, jeg vil gerne modtage (via elektronisk post, herunder e-mail og SMS, sociale medier, brev, pakkefyld og/eller telefonisk henvendelse) information og nyhedsbreve med tilbud og konkurrencer vedrørende køb eller leasing af biler, biludstyr, reservedele, bilforsikring, bilfinansiering og bilservice fra SimplyGo, NCG Finans, Nic. Christiansen Holding og/eller Jyske Finans.

Der er desværre sket en fejl i forbindelse med tilmeldingen til vores nyhedsbrev. Prøv igen eller kontakt os på tlf.: 70 30 04 55 - Så hjælper vi!