Menu 
SimplyGo Leasing gør det simpelt at lease bil.

En tryg tilbagelevering af din bil

Der kan være mange spørgsmål og usikkerheder forbundet med tilbageleveringen af en leasingbil. Netop derfor bruger vi FDM, der er en anerkendt og uvildig samarbejdspartner, til gennemgang af din bil.

Selve gennemgangen af bilen hos FDM koster dig naturligvis ikke noget. FDM kigger efter skader, misligholdelse og tjekker for overkørte kilometer.  Sådan foregår tilbageleveringen 


Når din leasingperiode udløber, eller hvis du har opsagt din aftale, skal du bestille tid til gennemgang af bilen hos en af FDM's mange testcentre rundt i landet. 

FDM gennemgår bilen sammen med dig, hvorefter SimplyGo modtager en rapport, der dokumenterer bilens stand. FDM vurderer, hvad der skal udbedres, med retningslinjer udarbejdet af SimplyGo. Du lader bilen stå hos FDM efter gennemgangen, så der aldrig kan opstå tvivl om, hvorvidt der efter gennemgangen er kommet en skade på bilen.  

HUSK: har du vinterdæk monteret på din bil, så skal disse være afmonteret inden bilen afleveres hos FDM. 

Har du fået vinterhjul monteret gennem SimplyGo / Euromaster, så kan du finde centeret her www.euromaster.dk.

 

Ved tilbagelevering skal du være opmærksom på:

• Når du indgår en leasingaftale med SimplyGo, er bilen kaskoforsikret med en selvrisiko på 5.000 kr. Det er vigtigt at evt. skader, der skal dækkes af forsikringen, er indberettet og udbedret inden gennemgangen hos FDM.

Bilen skal være vasket, støvsuget og tømt for personlige ejendele.

• Bilen må ikke have kørt flere km end dem, der er aftalt i din kontrakt.

• 
Du skal have overholdt bilens serviceintervaller. Intervallerne fremgår af bilens servicebog. Du vil selvfølgelig få en påmindelse fra SimplyGo, når din bil skal til service.

• Er der buler, ridser i lakken, stenslag eller andet der ikke dækkes af forsikringen, vurderer FDM, om det er noget, der skal udbedres. 


Læs mere om vilkår for tilbagelevering samt se vejledende priser på reparationer og mangler.
Få nyheder og tilbud før de andre!


Tilmeld dig her og få direkte besked når vi får nye biler på hylderne.

*Ja, tak, NCG Finans og samarbejdspartnere(1) må kontakte mig via elektronisk post(2), brev og telefonopkald med markedsføring(3).

Hvor kan du tilbagekalde dit samtykke:
Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at kontakte NCG Finans.

Hvor kan jeg læse om mine rettigheder, klage, indsigt m.v.:
NCG Finans behandler dine personoplysninger som beskrevet i vores privatlivs- og cookiepolitik. Vores samarbejdspartnere(1) behandler dine personoplysninger som beskrevet i deres egne privatlivs- og cookiepolitikker.


(1) SimplyGo, NCG Finans A/S, Nic. Christiansen Holding A/S og/eller Jyske Finans A/S

(2) Elektronisk post omfatter e-mail, sms, mms, push og via Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn.

(3) Markedsføring af vores produktkategorier, herunder køb, leje eller leasing af biler og køb af biludstyr, reservedele, bilforsikring, bilfinansiering og bilservice.

Der er desværre sket en fejl i forbindelse med tilmeldingen til vores nyhedsbrev. Prøv igen eller kontakt os på tlf.: 70 30 04 55 - Så hjælper vi!