SimplyGo Leasing gør det simpelt at lease bil.

En tryg tilbagelevering af din bil

Der kan være mange spørgsmål og usikkerheder forbundet med tilbageleveringen af en leasingbil. Netop derfor bruger vi FDM, der er en anerkendt og uvildig samarbejdspartner, til gennemgang af din bil.

Selve gennemgangen af bilen hos FDM koster dig naturligvis ikke noget. FDM kigger efter skader, misligholdelse og tjekker for overkørte kilometer.  

Sådan foregår tilbageleveringen 

Når din leasingperiode udløber, eller hvis du har opsagt din aftale, skal du bestille tid til gennemgang af bilen hos en af FDM's mange testcentre rundt i landet. 

FDM gennemgår bilen sammen med dig, hvorefter SimplyGo modtager en rapport, der dokumenterer bilens stand. FDM vurderer, hvad der skal udbedres, med retningslinjer udarbejdet af SimplyGo. Du lader bilen stå hos FDM efter gennemgangen, så der aldrig kan opstå tvivl om, hvorvidt der efter gennemgangen er kommet en skade på bilen.  

Ved tilbagelevering skal du være opmærksom på 

  • Bilen skal være vasket, støvsuget og tømt for personlige ejendele 
  • Bilen må ikke have kørt flere km end dem, der er aftalt i din kontrakt
  • Du skal have overholdt bilens serviceintervaller. Intervallerne fremgår af bilens servicebog. Du vil selvfølgelig få en påmindelse fra SimplyGo, når din bil skal til service. 
  • Når du indgår en leasingaftale med SimplyGo, er bilen kaskoforsikret med en selvrisiko på 5.000 kr. Det er vigtigt at evt. skader, der skal dækkes af forsikringen, er indberettet inden gennemgangen hos FDM. Det gør du ved at ringe til SimplyGo og efterfølgende udfylde en skadesanmeldelse.
  • Er der buler, ridser i lakken, stenslag eller andet der ikke dækkes af forsikringen, vurderer FDM, om det er noget, der skal udbedres. 

Læs mere om vilkår for tilbagelevering samt se vejledende priser på reparationer og mangler.

Hvordan bliver jeg kunde?

Du kan klare det hele online. Hurtigt og nemt.

Se hvor nemt det er

Find din bil

Se vores udvalg af biler og find den bil der passer til dit behov og budget.

Vælg bil

Få nyheder og tilbud før de andre!

Tilmeld dig her og få direkte besked når vi får nye biler på hylderne.

*Ja tak, jeg vil gerne modtage (via elektronisk post, herunder e-mail og SMS, sociale medier, brev, pakkefyld og/eller telefonisk henvendelse) information og nyhedsbreve med tilbud og konkurrencer vedrørende køb eller leasing af biler, biludstyr, reservedele, bilforsikring, bilfinansiering og bilservice fra SimplyGo, NCG Finans, Nic. Christiansen Holding og/eller Jyske Finans.

Der er desværre sket en fejl i forbindelse med tilmeldingen til vores nyhedsbrev. Prøv igen eller kontakt os på tlf.: 70 30 04 55 - Så hjælper vi!