Menu 
SimplyGo Leasing gør det simpelt at lease bil.

Privatleasing af bil med alt inkl.

Privatleasing uden udbetaling, fra kun 3 mdr. binding, forsikring og afgifter inkluderet.

SimplyGo tilbyder korttidsleasing af biler til private kunder uden udbetaling. Det betyder, at du som privatperson kan lease en bil og undgå værditab, udbetalinger og andre omkostninger som forsikringer og ejerafgift. Omkostninger du ikke kan undgå, hvis du skal købe en ny eller en brugt bil.Hvad er privatleasing?

Privatleasing er i princippet bare langtidsleje af en bil. I stedet for at finansiere din bil ved at låne pengene i banken, lader du et leasingselskab købe bilen, og lease den til dig for en månedlig ydelse hvor service er inkluderet i prisen. Til forskel til leje af bil, får du med leasing en væsentlig bedre totaløkonomi på bilen. Med leasing ejer du således ikke selv bilen, og hæfter derfor heller ikke selv for værditab på bilen. Til gengæld har du nøjagtigt samme råderum over bilen, da du som bruger har den fulde råderet over bilen i leasingperioden.Fra kun 4 måneders binding

Hos SimplyGo kan du lease en nyere bil i op til 36 måneder med en bindingsperiode fra kun 4 måneder afhængig af bilen. Vi har en måneds opsigelse, hvilket betyder, at SimplyGo i modsætning til andre leasingselskaber tilbyder en fleksibel løsning, hvor du hurtigt og uden ekstra omkostninger, kan komme ud af din aftale eller lease en anden bil hos os. Efter bindingsperioden kan du således betragte SimplyGo som en udbyder af leasing på månedbasis - det kalder vi for korttidsleasing.


Hvem henvender vi os til?

SimplyGo henvender sig til dig, der har behov for en bil i en periode mellem 4-36 måneder og som ikke vil stå med de omkostninger, der er ved køb af bil. Blandt vores udbud af biler kan du finde både mindre pendlerbiler og lidt større biler, velegnet til familiebil eller hvis du har behov for at transportere f.eks. sportsudstyr.Hvilke fordele får jeg hos SimplyGo?

Når du leaser din bil hos SimplyGo, får du følgende fordele:

0 kr. i udbetaling
✔  fra kun 4 måneders binding
✔  Forsikring og ejerafgift inkluderet i prisen
✔  Service er gratis
✔  1.500 fri km pr. måned

Er du klar til at privatlease din nye bil?

Tryk på knappen for at se vores udvalg af biler i kategorierne lille, mellem eller stor. 


Se alle vores biler