Få besked når vi får nye biler

Indtast for- og efternavn samt e-mail og tilmeld dig vores nyhedsbrev


Få nyheder og tilbud før de andre!

Tilmeld dig her og få direkte besked når vi får nye biler på hylderne.

*Ja tak, jeg vil gerne modtage (via elektronisk post, herunder e-mail og SMS, sociale medier, brev, pakkefyld og/eller telefonisk henvendelse) information og nyhedsbreve med tilbud og konkurrencer vedrørende køb eller leasing af biler, biludstyr, reservedele, bilforsikring, bilfinansiering og bilservice fra SimplyGo, NCG Finans, Nic. Christiansen Holding og/eller Jyske Finans.

Der er desværre sket en fejl i forbindelse med tilmeldingen til vores nyhedsbrev. Prøv igen eller kontakt os på tlf.: 70 30 04 55 - Så hjælper vi!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær først i køen, når vi får nye biler eller tilbyder nye og attraktive muligheder.

Du er selvfølgelig også den første, der får besked, når vi får nye biler, har gode tilbud eller spændende konkurrencer.

Vi får løbende nye biler på hjemmesiden. Det kan være alt fra små billige biler til de større og lidt dyrere luksusbiler. Vi ved at behov er forskellige. Det er ikke sikkert, at vi lige har den bil, du drømmer om i dag - men måske får vi den. 

Skriver du dig op her, får du besked, hver gang vi får nye biler. 

Find din bil

Se vores udvalg af biler og find den bil, der passer til dit behov og budget. Der er flere størrelser og modeller at vælge imellem.

Se vores udvalg

Hvad med tilbagelevering?

Vi vil gerne undgå usikkerhed i forbindelse med tilbagelevering af bilen, derfor bruger vi FDM der som uvildig partner varetager din forbrugersikkerhed som bilist. 

Så enkelt er det