Gør korttidsleasing til en leg hos SimplyGo.

Hvem er SimplyGo?

Din foretrukne udbyder af korttidsleasing til privatpersoner og virksomheder

SimplyGo er korttidsleasing af nyere biler og henvender sig både til privatpersoner og virksomheder.

Visionen

Vi vil give danskerne nem adgang til mobilitet ved at tilbyde et fleksibelt leasingprodukt på en digital platform. SimplyGo er korttidsleasing, der passer perfekt hvis du som privatperson eller som medarbejder i en virksomhed, har behov for en bil i en kortere periode - læs mere om privatleasing og erhvervsleasing.

Kort og godt er SimplyGo korttidsleasing med...

  • 0 kr. i udbetaling
  • Fra kun 3 måneders binding
  • Forsikring og ejerafgift inkluderet i prisen
  • Service på bilen er gratis
  • 1.500 fri km per måned
Citationstegn

Med SimplyGo vil Nic. Christiansen Gruppen lancere en digital mobilitetsløsning, der skal gøre leasing af biler lettere for både privatpersoner og virksomheder.

Niels Vrist Bertelsen, Koncerndirektør.

Ejerskab

SimplyGo er et selskab i Nic. Christiansen Gruppen

Historien om Nic. Christiansen Gruppen begyndte i 1967 med importen af BMW. I dag er hovedaktiviteterne i koncernen importen af Hyundai, Honda, SsangYong, Land Rover og Jaguar, de tre bilkæder Bayern AutoGroup, Terminalen, British MotorGroup, samt finansieringsselskabet, NCG Finans. Nic. Christiansen Gruppen opererer i Danmark, Norge og Sverige og beskæftiger ca. 600 medarbejdere.

 

Find din bil

Se vores udvalg af biler og find den bil der passer til dit behov og budget. Der er flere størrelser og modeller at vælge imellem.

Se vores udvalg

Hvordan gør jeg?

Det hele kan klares online, så du kan sidde derhjemme eller på kontoret og ordne det hele - hurtigt og nemt.

Så nemt er det

Få nyheder og tilbud før de andre!

Tilmeld dig her og få direkte besked når vi får nye biler på hylderne.

*Ja tak, jeg vil gerne modtage (via elektronisk post, herunder e-mail og SMS, sociale medier, brev, pakkefyld og/eller telefonisk henvendelse) information og nyhedsbreve med tilbud og konkurrencer vedrørende køb eller leasing af biler, biludstyr, reservedele, bilforsikring, bilfinansiering og bilservice fra SimplyGo, NCG Finans, Nic. Christiansen Holding og/eller Jyske Finans.

Der er desværre sket en fejl i forbindelse med tilmeldingen til vores nyhedsbrev. Prøv igen eller kontakt os på tlf.: 70 30 04 55 - Så hjælper vi!