Gør korttidsleasing til en leg hos SimplyGo.

Hvad er SimplyGo?

SimplyGo leasing er til dig, der har behov for en bil i en periode op til 12 måneder.

Du skal ikke tænke på omkostninger til udbetaling, service, forsikring eller ejerafgift. Måske er der leveringstid på din nye bil, og du har derfor brug for en leasingbil, mens du venter? eller måske din virksomhed har ansat projektmedarbejdere, som har brug for at komme frem og tilbage i ansættelsesperioden?

Behovene kan være forskellige, men fælles er behovet for transport.

Citationstegn

”Få klik med musen giver dig nem adgang til en bil, uden at du skal bekymre dig om omkostninger til udbetaling, forsikring, service og ejerafgift. Alt er inkluderet i den månedlige leasingydelse hos SimplyGo."

- Line Heimer, SimplyGo

Hos SimplyGo kan du lease en eller flere biler i op til 12 måneder med en minimum bindings-periode fra 3 måneder - det kalder vi for korttidsleasing. Vi tilbyder både privatleasing og erhvervsleasing og vi har gjort det let for dig ved at droppe udbetalingen og lave en løsning, der inkluderer både forsikringer og afgifter. Tilbagelevering af bilen foregår hos FDM, der som en uvildig partner, sikrer en tryg aflevering af din bil. 

Leasing hos SimplyGo betyder altså...

  • 0 kr. i udbetaling
  • Fra kun 3 måneders binding
  • Forsikring og ejerafgift inkluderet i prisen
  • Service på bilen er gratis
  • 1500 fri km per måned

Vi vil gerne undgå usikkerhed i forbindelse med tilbagelevering af bilen, derfor bruger vi FDM der som uvildig partner varetager din forbrugersikkerhed som bilist.


Hvordan gør jeg?

Det hele kan klares online, så du kan sidde derhjemme eller på kontoret og bestille din bil - hurtigt og nemt.  

Se hvor nemt det er

Hvorfor vælge SimplyGo?

Vi mener, at SimplyGo gør leasing til en leg. Læs mere om fordelene ved SimplyGo og se om vi har ret.  

Se alle fordelene

Få nyheder og tilbud før de andre!

Tilmeld dig her og få direkte besked når vi får nye biler på hylderne.

*Ja tak, jeg vil gerne modtage (via elektronisk post, herunder e-mail og SMS, sociale medier, brev, pakkefyld og/eller telefonisk henvendelse) information og nyhedsbreve med tilbud og konkurrencer vedrørende køb eller leasing af biler, biludstyr, reservedele, bilforsikring, bilfinansiering og bilservice fra SimplyGo, NCG Finans, Nic. Christiansen Holding og/eller Jyske Finans.

Der er desværre sket en fejl i forbindelse med tilmeldingen til vores nyhedsbrev. Prøv igen eller kontakt os på tlf.: 70 30 04 55 - Så hjælper vi!