SimplyGo leasing = færre omkostninger

Undgå værksteds regninger, værditab og store udbetalinger


Der er ikke noget mere irriterende end hvis bilen ikke vil starte om morgenen eller bryder sammen på vej til arbejde eller på vej til uni.

Hos SimplyGo har vi kun nyere biler. Det betyder, at driftssikkerheden i top og du kan være sikker på, at den bil du kører i, lever op til de nyeste kvalitets- og sikkerheds krav.

Der er ingen udbetaling og den månedlige ydelse, er inklusiv forsikringer og afgifter. Skal din bil til service imens du leaser den hos os, er det selvfølgelig uden omkostninger for dig. 

Herudover kan du opsige din aftale efter 3 måneder. Bilen skal afleveres hos FDM, hvor du betaler 600 kr. for en gennemgang sammen med en af deres medarbejdere. På den måde får du en uvildig vurdering af bilen. 

Se vores udvalg af leasingbiler her

Få nyheder og tilbud før de andre!

Tilmeld dig her og få direkte besked når vi får nye biler på hylderne.

*Ja tak, jeg vil gerne modtage (via elektronisk post, herunder e-mail og SMS, sociale medier, brev, pakkefyld og/eller telefonisk henvendelse) information og nyhedsbreve med tilbud og konkurrencer vedrørende køb eller leasing af biler, biludstyr, reservedele, bilforsikring, bilfinansiering og bilservice fra SimplyGo, NCG Finans, Nic. Christiansen Holding og/eller Jyske Finans.

Der er desværre sket en fejl i forbindelse med tilmeldingen til vores nyhedsbrev. Prøv igen eller kontakt os på tlf.: 70 30 04 55 - Så hjælper vi!