Menu 
Kom nemt ud og kører med en leasingbil fra SimplyGo

Tilbagelevering af bil

Der kan være mange spørgsmål og usikkerheder forbundet med tilbageleveringen af en leasingbil. Netop derfor bruger vi FDM, der er en anerkendt og uvildig samarbejdspartner, til gennemgang af bilen.

Selve gennemgangen af bilen hos FDM koster jer ingenting. Det er kun i tilfælde af overkørte km, skader eller misligholdelse af bilen, der kan give virksomheden en ekstra omkostning


Sådan foregår tilbageleveringen 

Når virksomhedens leasingaftale udløber eller hvis I opsiger den, skal der bestilles tid til gennemgang af bilen hos en af FDM's mange lokationer rundt i landet. 


FDM vil gennemgå bilen sammen med en repræsentant for jeres virksomhed. Når bilen er gennemgået, modtager I en rapport, der dokumenterer bilens stand. Der sendes også en kopi af rapporten til SimplyGo, som vi kigger på, når vi skal tilbagebetale jeres depositum. I lader bilen stå hos FDM efter gennemgangen, så der aldrig kan opstå tvivl om, hvorvidt der efter gennemgangen er kommet en skade på bilen.  


Ved tilbagelevering, skal I være opmærksomme på 

  • Bilen skal være vasket, støvsuget og tømt for personlige ejendele 
  • Bilen må ikke have kørt flere km end dem, der er aftalt i jeres kontrakt
  • I skal have overholdt bilens serviceintervaller. Intervallerne fremgår af bilens servicebog. Men I vil også få en påmindelse fra SimplyGo. 
  • Når I indgår en leasingaftale med SimplyGo, er bilen kaskoforsikret med en selvrisiko på 5.000 kr. Det er vigtigt at evt. skader, der skal dækkes af forsikringen, er indberettet inden gennemgangen hos FDM. Det gør I ved at ringe til SimplyGo og efterfølgende udfylde en skadesanmeldelse.
  • Er der buler, ridser i lakken, stenslag eller andet der ikke dækkes af forsikringen, vil skaderne blive fotograferet af FDM og deres udbedring vil blive vurderet. Dette vil fremgå i FDM rapporten. Udbedring af sådanne skader eller overkørte km, modregnes i jeres depositum. 


Læs mere om vilkår for tilbagelevering samt se vejledende priser på reparationer og mangler.

Citationstegn

"Hurtig, enkelt og professionelt. God oplevelse og professionel behandling."

- FDM kunde på Trustpilot

Hvordan foregår en betilling?

Det hele kan klares online, så du kan sidde på kontoret og ordne det hele - hurtigt og nemt.

Så nemt er det