Menu 
Erhvervsleasing af firmabil hos SimplyGo

Sådan bliver du erhvervskunde

Det eneste I skal bruge er virksomhedens betalingskort og NemID. Alle priser er vist inkl. moms. Beskatningsværdien fremgår på den enkelte bil.1. Vælg bil, leveringsdato og tilvalg

Hos SimplyGo kan virksomheden sammensætte den leasingløsning der passer til jeres behov. Vælg den bil der passer til jeres behov og budget, vælg leveringsdato samt ekstra kilometer og tilvalg, hvis der er behov for det. Har I brug for mere end en bil påbegynder I blot en ny bestilling efter hver endt bestilling.  


2. Vælg levering og indbetal depositum

Når I har sammensat jeres leasingløsning, skal I indtaste virksomhedens CVR nummer. Herefter skal I angive navn og e-mail på en kontaktperson, en tegningsberettigede i virksomheden samt chaufføren af bilen. Vælg en af SimplyGo's udleveringssteder eller levering til virksomhedens adresse. Herefter betales med betalingskort. Depositum betales med det samme og den første månedlige ydelse trækkes på det anvendte kort den dag bilen leveres eller afhentes hos en af SimplyGo's udleveringssteder.  


3. Underskrift af leasingkontrakt med NemID

Når betalingen er gennemført, sendes der en mail til kontraktunderskriver i virksomheden med link til gennemlæsning og underskrift af leasingkontrakten. Underskriften foregår digitalt ved at anvende virksomhedens NemID. SimplyGo modtager en kopi af kontrakten og kan herefter igangsætte jeres bestilling. 


Find den rigtige bil

Virksomheders behov er forskellige og det er vores biler også. Vælg den eller de biler, der er rigtige for din virksomhed og sammensæt løsning, så den passer jer. 

Se vores gode tilbud