Menu 

Fordele ved SimplyGo erhvervsleasing

 0 kr. i udbetaling, fra kun 3 mdr binding, forsikringer og afgifter inkluderet.

Erhvervsleasing er et rigtig godt alternativ til at virksomheden skal ud og en bil eller flere biler. Der er ingen udbetalinger, værditab eller udgifter til service. Hvis du er i tvivl om hvorvidt korttidsleasing hos SimplyGo er noget for din virksomhed, har vi samlet nogle af de bedste grunde til at vælge SimplyGo.0 kr. i udbetaling

Hos de fleste andre leasingselskaber skal du betale en startomkostning eller udbetaling, som er penge I ikke får igen. Det skal I ikke hos SimplyGo, så hvis I gerne vil ud af kontrakten eller lease en af vores andre modeller efter de 3 måneder, skal I ikke tænke på at jeres udbetaling forsvinder. Den eneste startomkostning vi har, er et depositum som I får du tilbage igen hvis bilen tilbageleveres uden anmærkninger fra FDM og overkørte kilometer. 


Kun 3 måneders binding

Har virksomheden behov for en bil i en kortere periode er SimplyGo et godt valg. I binder jer kun i 3 måneder. Det betyder at I frit kan opsige kontrakten eller skifte til en af vores andre biler efter blot 3 måneder.


Forsikring og afgifter inkluderet

I undgår forsikringsbøvl og afgiftsomkostninger da både kasko- og ansvarsforsikring samt afgifter inkluderet i den månedlige ydelse. I forsikringsaftalen er der en selvrisiko på 5.000 kr..


Online betaling og service

I undgår papirnusseri og tung administration når I leaser hos SimplyGo. Det meste foregår nemlig digitalt. Det betyder at I kan klare bestilling, betaling, underskrift af kontrakt og opsigelse fra kontoret via computer, tablet eller smartphone. 


Vælg imellem lille, mellem eller stor bil 

Vi har biler der passer til de fleste behov og i forskellige prisklasser. I kan vælge biler i kategorierne lille, mellem eller stor. Alle biler er nyere og leverer derfor både høj sikkerhed stabil drift. Det er muligt at lease flere biler på en gang. Men de skal bestilles enkeltvis da der oprettes en separat kontrakt til hver bil. 


Fleksibel kilometer valg

Alle biler har 1.500 km/md. inkluderet i den månedlige leasingydelse eller 18.000 om året, men hvis der er brug for ekstra kilometer, kan de tilkøbes samtidig med, at I bestiller bilen. Så undgår I at betale for overkørte kilometer. 


Tilkøb

Leasingbiler leveres ofte med sommerdæk, det gør de også hos SimplyGo. Men hos SimplyGo skal det være nemt at køre sikkert, derfor er det muligt at lease vinterdæk til din bil samtidig med, at I bestiller bilen. Så det er ikke nødvendigt for jer et investere i et sæt nye dæk, der måske ikke passer til den næste bil. Hent bilen eller få den leveret til døren

For at imødekomme en travl hverdag kan I hos SimplyGo tilkøbe levering af bilen til virksomhedens adresse. Hvis I vil spare omkostningerne til levering, kan I vælge selv at hente bilen hos en af SimplyGo’s udleveringssteder.Se vores udvalg af biler