Menu 
Kom nemt ud og kører med en leasingbil fra SimplyGo

Fordele ved erhvervsleasing

Erhvervsleasing hos SimplyGo er et rigtig godt alternativ til at skulle købe en bil eller flere biler. Der er ingen udbetalinger, værditab eller udgifter til service.

Hvis du er i tvivl om hvorvidt korttidsleasing hos SimplyGo er noget for din virksomhed, har vi samlet nogle af de bedste grunde til at vælge SimplyGo.✓ 0 kr. i udbetaling

Den eneste startomkostning der er for virksomheden er et depositum som tilbagebetales hvis bilen tilbageleveres uden anmærkninger fra FDM og overkørte km. Depositummet udgør 2 x den månedlige leasingydelse.  


✓ Fra kun 3 måneders binding

Har virksomheden behov for en bil i en kortere periode er SimplyGo et godt valg. Bindingsperioden er fra kun 3 måneder. Efter bindingsperioden kan I frit opsige kontrakten med 1 måneds varsel. 


✓ Forsikring og afgifter inkluderet

Der er ingen forsikringsbøvl og afgiftsomkostninger da både kasko- og ansvarsforsikring samt afgifter inkluderet i den månedlige ydelse. 


✓ Online betaling og service

I undgår papirnusseri og tung administration når I leaser hos SimplyGo. Det meste foregår nemlig digitalt. Det betyder at I kan klare bestilling, betaling, underskrift af kontrakt og opsigelse fra kontoret via computer, tablet eller smartphone. 


✓ Vælg bil og sammensæt den rigtige løsning

Vælg den bil, der passer til virksomhedens behov og budget. Alle vores biler har 1.500 km/md. inkluderet i den månedlige leasingydelse eller 18.000 km. om året, men hvis der er brug for ekstra kilometer, kan de tilkøbes samtidig med, at bilen bestilles. Vores leasingbiler leveres med sommerdæk, men det er muligt at lease vinterdæk til bilen samtidig med, bestilling af bilen. 


✓ Hent bilen eller få den leveret til virksomheden

For at imødekomme en travl hverdag kan I hos SimplyGo tilkøbe levering af bilen til virksomhedens adresse. Hvis I vil spare omkostningerne til levering, kan I vælge selv at hente bilen hos en af SimplyGo’s udleveringssteder.


Find din bil

Se vores udvalg af biler og find den bil der passer til dit behov og budget. Der er flere størrelser og modeller at vælge imellem.

Se vores udvalg