I tvivl om leasing er noget for dig?

Hvad skal du være opmærksom på og hvornår er billeasing en god ide


Der er mange holdninger til hvornår, det kan betale sig at lease en bil fremfor at købe en. Den bedste løsning til dig kommer meget an på dit konkrete behov og selvfølgelig også på din økonomi.

Vær opmærksom på vilkårene

Der er også forskel på, hvad det er for en løsning de forskellige selskaber tilbyder. Altså leasing er ikke bare leasing. Derfor er det en god ide, at undersøge hvad det er inkluderet i den månedlige leasingydelse, hvad du selv skal betale og hvilke vilkår du leaser under f.eks. hvor lang tid du binder dig for.

Et akut behov i en kortere periode

Leasing af din bil igennem SimplyGo er en rigtig god ide, hvis du har et akut behov for en bil i en kortere periode. I modsætning til andre leasing selskaber er du kun bundet i 3 måneder, når du leaser en bil hos os. Det betyder kort og godt, at du kan opsige din kontrakt efter 3 måneder eller lease en af vores andre biler – du bestemmer selv.

Et godt alternativ til et dyrt banklån

Leasing af bil er også et godt alternativ til at skulle optage et dyrt banklån for at købe en bil. Eller til at købe en ældre bil, hvor der er risiko for ekstra omkostninger til værkstedsregninger. Hos SimplyGo er der ingen udbetaling, vi tilbyder kun nyere biler og service er selvfølgelig inkluderet.

Forsikring og afgifter er inkluderet

Forsikringer kan være dyre og især hvis man er ung, ligesom de også kan være svære at gennemskue. Derfor har vi hos SimplyGo inkluderet både kasko og ansvarsforsikring i prisen, så du ikke selv skal bekymre dig om, hvad det vil komme til at koste.

Grøn ejer afgift er ofte noget, der kommer bag på dem, der ikke har haft bil før. Derfor har vi også valgt at inkludere det i prisen, så du ikke får nogle overraskelser.

FDM anvendes som uvildig partner

Tilbagelevering af en leaset bil giver ofte anledning til spørgsmål om ekstra regninger. Derfor bruger SimplyGo FDM. FDM er en uafhængig instans, der er etableret for netop at sikre forbrugerne en uvildig vurdering af bilen. Gennemgangen hos FDM koster 600 kr. og er obligatorisk, når du leaser din bil hos SimplyGo.

Hos SimplyGo kan du vælge biler i kategorien lille, mellem og stor. Er du interesseret i at se vores udvalg af leasing biler skal du klikke dig videre og vælge kategori.

Se vores udvalg af biler

Få nyheder og tilbud før de andre!

Tilmeld dig her og få direkte besked når vi får nye biler på hylderne.

*Ja tak, jeg vil gerne modtage (via elektronisk post, herunder e-mail og SMS, sociale medier, brev, pakkefyld og/eller telefonisk henvendelse) information og nyhedsbreve med tilbud og konkurrencer vedrørende køb eller leasing af biler, biludstyr, reservedele, bilforsikring, bilfinansiering og bilservice fra SimplyGo, NCG Finans, Nic. Christiansen Holding og/eller Jyske Finans.

Der er desværre sket en fejl i forbindelse med tilmeldingen til vores nyhedsbrev. Prøv igen eller kontakt os på tlf.: 70 30 04 55 - Så hjælper vi!